Zöldliget Bölcsőde

Zöldliget Bölcsőde

Bölcsődevezető: Hernádiné Herendi Éva
Cím: 7623 Pécs, Köztársaság tér 1/1
Tel: +36 20 516 6956
Vezető tel: +36 30 575 7521
E-mail: zoldliget@kszipecs.hu
Nyitva tartás: 6.00-18.00

Bölcsődénk a belvároshoz közel, csendes, védett, környezetben helyezkedik el. Udvarunk egy igazi, varázslatos, „zöld liget”, mely sok lombos fával és fűvel borított játszókerttel hívogatja kis látogatóit.

Rossz idő esetén tornaszobánkban biztosítjuk a mozgás lehetőségét. 3 nevelési egységben, 6 csoportszobában, 76 férőhelyen nyújtunk ellátást a hozzánk érkező családok gyermekeinek. Egységenként két csoportszobával és a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségekkel rendelkezünk. Magasan képzett szakembereink, kisgyermeknevelők, valamint az ő munkájukat segítő bölcsődei dajkák veszik körül gyermekeiket szeretettel, és törődéssel.

Intézményünk nagy hangsúlyt fektet a családokhoz hasonló, szeretetteljes, biztonságot nyújtó környezet kialakítására. Teret adva a gyakori szabad levegőn tartózkodásnak, biztosítva a mozgás és szabad felfedezés lehetőségét. Törekszünk az inger gazdag környezet megteremtésére, élmények biztosítására, melynek megléte a testi-, lelki-, szellemi fejlődéséhez elengedhetetlenül szükséges. Feladatunk a gyermekek harmonikus fejlesztése. Fontos számunkra a gyermekek alkotó kedvének felébresztése, a gyermeki fantázia és kreativitás szabad kibontakoztatása.

Szolgáltatásaink

  • Családi programok
  • Tornaszoba
  • Egyéni fejlesztőszoba
  • Tanácsadás

Programjaink

Célunk a családokkal való jó, együttműködő kapcsolattartás és partneri viszony kiépítése. Továbbá a családbarát programok, közös tevékenységek tervezése, szervezése és lebonyolítása. Hagyománnyá váló családi programjainkon, Húsvétvárón, Hívogatón, Gyermeknapon és Karácsonyvárón nagy szeretettel fogadunk minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat.

Képgaléria
Megszakítás