Get Adobe Flash player

Intézményünk tanácsadó szakemberei

Viszti Kitti - dietetikus

Viszti Kitti dietetikus

Intézményünk szakemberei igyekeznek korszerűen, az egészséges táplálkozás ajánlásait figyelembe véve élelmezni a gyermekeket.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek minél előbb megismerkedjenek az egészséges táplálkozással, egészséges életmóddal, éppen ezért

intézményünkben, az 0-3 éves korú gyermekek táplálkozásával kapcsolatban dietetikai tanácsadás működik.

Táplálkozásra vonatkozó kérdéseikkel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésükre.

Időpont egyeztetésre hívjanak elérhetőségemen:

Elérhetőségeim:

Viszti Kitti

Tel.: 36 20 501 1770
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fehér Hajnalka - pszichológus

Fehér Hajnalka pszichológus

Szakmai életutam során dolgoztam családsegítő és gyermekjóléti szolgálatban, foglalkoztam értelmi sérült fiatalokkal, több, mint 10 évig a gyermekvédelmi szakellátásban tevékenykedtem, mint gyermekpszichológus. Jelenleg a Kisgyermek Szociális Intézményekben dolgozom.

Miért van szükség pszichológusra, gyermekpszichológusra?
Mindenkinél elérkezhet az a pont, mikor úgy érzi, ő már tehetetlen a gondjaival, nem tudja megoldani a helyzetet. Gyermekek esetében a szülő érezheti úgy, hogy bármennyire is próbál ő a maga eszközeivel segíteni a problémával küszködő gyermekének, mégis csak körbe-körbe járnak.

Szerepem a terápiában, tanácsadásban, hogysegítséget adjak a személyes és szociális készségek kialakításában és fejlesztésében, ezáltal együttes erővel az életminőséget javító változásokat érjünk el a pszichológia és a gyermekpszichológia eszközeivel.

gyermekterápiákban előzetes konzultáció, megbeszélés szükséges a szülőkkel. A tünetek jelzésértékűek: dadogás, tik, alvászavar, magatartásproblémák, figyelemzavar, beilleszkedési problémák, szorongásos tünetek fordulnak elő leggyakrabban. Nem a tünetet kell megszüntetni elsősorban, hanem a mögötte rejlő mélyebb zavart. A családdal szorosan együttműködve keressük az aktuális probléma megoldását.

Köszönöm, ha bizalmával megtisztel, várom kérdését, jelentkezését!

Goldmann-né Fehér Hajnalka
gyermekpszichológus

Tel.: 36 20 516 6956
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A tanácsadások díja egységesen 1000.-Ft/alkalom.

 

Szakértőink várják megtisztelő kérdéseiket!

Ajánljuk

Bölcsődék egyesülete

Ringató

Biztos kezdet

Pécsi mamami

Három királyfi

Iveszics Tünde védőnő baba-mama oldala!

 

 

Copyright © www.kszipecs.hu