Get Adobe Flash player

SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS, FORRÁSTEREMTÉS - AVAGY A PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKTMENEDZSMENT LEHETŐSÉGEI GYERMEKINTÉZMÉNYEKBEN, CIVIL SZERVEZETEKBEN

 

Továbbképzési pontérték:   50 pont
A továbbképzés helyszíne: Pécs
(Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyeztetés alapján egyéb helyszínen is)
Részvételi díj: 30.000 Ft/fő
Jelentkezési határidő: 2015. 10. 15.
Szervező:

Dallosné Kaurek Csilla
30 576 0133
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A továbbképzés célja:

A képzés célja, hogy a résztvevők képesek
legyenek - az EU által társfinanszírozott és hazai pályázati felhívásoknak megfelelő - projektek és pályázatok teljes körű elkészítésére,
ezáltal hatékonyan növeljék az általuk képviselt
intézmény szolgáltatásfejlesztési lehetőségeit,
forrásteremtő képességét

Jelentkezési lap (letöltés PDF formátumban)

A megfelelő mélységű fogalmi keretek és elméleti alapok megismerését követően, a tanfolyam lépésről-lépésre segíti hozzá a résztvevőket a projektgenerálás, projekttervezés, pályázatkészítés, projektvégrehajtás módszertanának elsajátításához.

A képzés anyagának összeállításában nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatokra, számos példával, mintapályázattal, esettanulmánnyal segítjük a pályázatkészítés fortélyainak elsajátítását.

A képzést azoknak javasoljuk, akik aktívan részt vesznek a pályázatok, projektek kidolgozásában és végrehajtásában, valamint azoknak a vezetőknek, akik át kívánják tekinteni a projektmenedzsment teljes folyamatát.

A képzés gyakorlati részében a résztvevők - saját intézményük, szervezetük lehetőségeinek elemzését követően - saját projektterv elkészítésével zárják a továbbképzést, ami egyben a vizsgamunkát is jelenti számukra.

A képzést folyamatos egyéni konzultációs lehetőség egészít ki, melynek keretében pályázati tanácsadást, pályázatfigyelést – adott szervezetre, intézményre, problémára, szükségletre vonatkozó - valós projektterv elkészítésében, stratégia-alkotásban kaphatnak segítséget a résztvevők.

A képzésen résztvevő azonos célcsoport érdekében tevékenykedő kollégák támogatást kapnak a partneri együttműködések kialakításában, közös projektek, kezdeményezések életre hívásában, megvalósításában is.

Pécs, 2015. szeptember 30.                                                        

Dallosné Kaurek Csilla

Ajánljuk

Bölcsődék egyesülete

Ringató

Biztos kezdet

Pécsi mamami

Három királyfi

Iveszics Tünde védőnő baba-mama oldala!

 

 

Copyright © www.kszipecs.hu