Get Adobe Flash player

SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS, FORRÁSTEREMTÉS - AVAGY A PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKTMENEDZSMENT LEHETŐSÉGEI GYERMEKINTÉZMÉNYEKBEN, CIVIL SZERVEZETEKBEN

 

Továbbképzési pontérték:   50 pont
A továbbképzés helyszíne: Pécs
(Minimum 10 fő jelentkezése esetén egyeztetés alapján egyéb helyszínen is)
Részvételi díj: 30.000 Ft/fő
Jelentkezési határidő: 2015. 10. 15.
Szervező:

Dallosné Kaurek Csilla
30 576 0133
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A továbbképzés célja:

A képzés célja, hogy a résztvevők képesek
legyenek - az EU által társfinanszírozott és hazai pályázati felhívásoknak megfelelő - projektek és pályázatok teljes körű elkészítésére,
ezáltal hatékonyan növeljék az általuk képviselt
intézmény szolgáltatásfejlesztési lehetőségeit,
forrásteremtő képességét

Jelentkezési lap (letöltés PDF formátumban)

A megfelelő mélységű fogalmi keretek és elméleti alapok megismerését követően, a tanfolyam lépésről-lépésre segíti hozzá a résztvevőket a projektgenerálás, projekttervezés, pályázatkészítés, projektvégrehajtás módszertanának elsajátításához.

A képzés anyagának összeállításában nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatokra, számos példával, mintapályázattal, esettanulmánnyal segítjük a pályázatkészítés fortélyainak elsajátítását.

A képzést azoknak javasoljuk, akik aktívan részt vesznek a pályázatok, projektek kidolgozásában és végrehajtásában, valamint azoknak a vezetőknek, akik át kívánják tekinteni a projektmenedzsment teljes folyamatát.

A képzés gyakorlati részében a résztvevők - saját intézményük, szervezetük lehetőségeinek elemzését követően - saját projektterv elkészítésével zárják a továbbképzést, ami egyben a vizsgamunkát is jelenti számukra.

A képzést folyamatos egyéni konzultációs lehetőség egészít ki, melynek keretében pályázati tanácsadást, pályázatfigyelést – adott szervezetre, intézményre, problémára, szükségletre vonatkozó - valós projektterv elkészítésében, stratégia-alkotásban kaphatnak segítséget a résztvevők.

A képzésen résztvevő azonos célcsoport érdekében tevékenykedő kollégák támogatást kapnak a partneri együttműködések kialakításában, közös projektek, kezdeményezések életre hívásában, megvalósításában is.

Pécs, 2015. szeptember 30.                                                        

Dallosné Kaurek Csilla

Copyright © www.kszipecs.hu