Get Adobe Flash player

Szeretettel köszöntjük Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata

Kisgyermek Szociális Intézmények Igazgatóságának honlapján!

 

Az intézmény 11 bölcsődéje, Fészek Családi Napközije és Vadrózsa Biztos Kezdet Gyermekháza családias környezetben, magas színvonalú ellátást biztosítva várja a legkisebbeket.

Szolgáltatásaink funkciója már nemcsak a szülők munkavégzésének támogatása, hanem a gyermekek egészséges fejlődésének segítése, jóllétének biztosítása, a szocializáció, a közösségi létre való felkészítés, az esélykiegyenlítés és esetenként a környezeti kockázati tényezők felismerése és kezelése.

Szakmai munkánkban támaszkodunk a kisgyermeknevelés több mint egy  évszázados hagyományaira, de mindemellett - a pécsi családok és gyermekeik változó igényeihez igazodva - folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink megújítására is.

A bölcsődei ellátásban dolgozó szakemberek a 0-3 éves korosztályra vonatkozó sokrétű szakértelemmel rendelkeznek a kisgyermekek nevelésében-gondozásában, így a gyermekek életkori és egyéni sajátosságait, fejlettségét figyelembe véve segítik a ránk bízott gyermekek fejlődését.

Családi nevelést támogató szolgáltatásokkal és – pszichológiai, gyógypedagógiai, dietetikai - tanácsadással állunk azon szülők rendelkezésére, akik megtisztelik szakemberinket bizalmukkal.

Kedves Szülők! Reméljük, honlapunk segítséget nyújt a bölcsődeválasztásban, és munkánkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog gyermekeket nevelhessenek.

Ehhez kívánok munkatársaim nevében is jó egészséget, türelmet és nagyon sok örömöt:

 

Dallosné Kaurek Csilla
igazgató

 

Copyright © www.kszipecs.hu